International Key Account Manager till Core Link i Falkenberg

Om tjänsten

Som Key Account Manager på Core Link arbetar du med att bygga upp långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder, främst inom pappers- och konverteringsindustrin. En viktig del i arbetet är att lära sig att förstå kundens processer och utifrån den föreslå och sälja in lösningar som är förtjänstfulla för båda parter. Du kommer att ha det övergripande kundansvaret och samarbeta med våra interna specialister under säljprocess, projekt och eftermarknad.

I det dagliga arbetar våra Key Account Managers med att ta fram layouter, kalkyler och offerter till våra kunder. Telefonsamtal, teamsmöten och fysiska möten med kunderna är en naturlig del av säljprocessen som oftast avslutas med kontraktsgenomgångar och förhandlingar. Projektledning av sålda projekt kan också ingå i arbetsuppgifterna.

Tjänsten erbjuder spännande resor över hela världen för att serva våra nyckelkunder och hålla sig uppdaterad om deras nuvarande process och framtidsplaner men primärt arbetar du ifrån huvudkontoret i Falkenberg. Du rapporterar direkt till vår Marknadschef.

Om dig

Du har lätt för att bygga relationer och en naturlig fallenhet för kundvård. Vidare är du analytisk och kreativ i ditt sätt att hitta förbättringspotential av kundprocessen, vilket är en grundbult för en bra affär och långsiktiga relationer.

Du är tekniskt lagd, är intresserad av maskin och teknik i allmänhet och har lätt för att lära dig nya saker.  Har du utbildning eller erfarenhet som har gett dig kunskaper inom ritningsläsning och 2D/3D CAD ser vi detta som starkt meriterande. 

Du har tidigare erfarenheter från internationell försäljning/projektledning och är en flexibel lagspelare som fokuserar på helheten. Du är bra på att läsa människor och är trygg i förhandlingssituationer.

Då tjänsten kräver daglig kommunikation med internationella kontakter är det en förutsättning att du behärskar engelska väl i både tal och skrift. Kunskaper även i andra språk är meriterande.

Som person är du drivande med en god social kompetens. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i ett tidvis högt tempo, och att du genomgående är noggrann och strukturerad.

Om Core Link

Core Link är ett internationellt företag som levererar nyckelfärdiga maskiner/system till industrin och har sitt huvudkontor i Falkenberg med säljkontor även i USA, Tyskland och Finland.

Core Link har ett brett sortiment av systemlösningar som förbättrar produktiviteten, säkerheten samt ergonomin inom pappers och konverteringsindustrin. Vi är branschledande inom våra produktsegment och vi utmärker oss genom att vara specialister på kundens process med skräddarsydda lösningar enligt varje kunds unika behov. Vi är idag ca 60 anställda och omsätter ca 250 MSEK per år. För mer info om företaget se www.corelink.se.

Att vara anställd på Core Link innebär ett varierat, internationellt och utvecklande arbete. En spännande arbetsplats, där företagets samtliga avdelningar arbetar tillsammans på ett jämlikt sätt för att bidra till framdrift och ett ständigt nytänkande.

Kontakt och ansökan

Sök tjänsten genom att kontakta marknadschef Andreas Bjernklev via mail a.bjernklev@corelink.se.  Eller via telefon på 070-6695065

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser fram emot Din ansökan!