Är du en skicklig och dedikerad löneadministratör som trivs i en gränsöverskridande roll med uppgifter inom både HR, ekonomi och övrig administration? Vill du vara en del av glatt team som jobbar för varandra med en mångfald av uppgifter och åtaganden? Då ska du söka tjänsten som Lön och HR administratör på Core Link! Ansök redan idag!

 

Om tjänsten

Som Lön och HR administratör på Core Link har du en central roll i bolagets företagsadministration med primärt ansvar för att göra lön för ett 60 tal anställda i Falkenberg. Genom ett nära samarbeta med chefer i organisationen säkerställer du en korrekt tidsrapportering samt säkerställer att löneutbetalningar sker i tid och enligt gällande lagar och föreskrifter. I din roll får du också funktionen att hantera frågor från anställda gällande löner och förmåner samt semester, ledighet och annan frånvaro.

I den rollen som Lön och HR administratör har du även en viktig funktion i att stötta cheferna i förekommande HR administrativa uppgifter. Du hjälper te.x till vid introduktionen av nyanställda och säkerställer att nya medarbetare får en bra onboarding upplevelse. Eftersom du blir en del av ett administrativt team underställda företagets ekonomichef så kommer du också vara behjälplig i ekonomiadministration så som kundreskontra och ta fram rapporter till kvartalsbokslut. Tillsammans med dina kollegor är du också behjälplig i andra förekommande uppgifter så som att bemanna växeln, ta emot besök samt göra resebokningar eller lunchbeställningar.

 

Om dig

Centralt för den här rollen är att du har med dig en god kompetens kring hanteringen av hela löneprocessen. Du kan tolka aktuella kollektivavtal och har bra koll på lagar och föreskrifter länkade till området. Har du även sedan tidigare jobbat med andra HR relaterade uppgifter ser vi det som meriterande.

Vi söker en serviceminded teamplayer som trivs i ett sammanhang där man jobbar för varandra. Du är kommunikativ, har ett gott siffersinne och hugger i där det behövs. Företaget befinner sig i ständig förändring så en positiv inställning till utveckling samt att du gillar utmaningar är en förutsättning för att du ska trivas.

 

Om Core Link

Core Link är ett internationellt företag som levererar nyckelfärdiga maskiner/system till industrin och har sitt huvudkontor i Falkenberg med verksamhet i Polen Finland samt säljkontor i USA och Tyskland.

Core Link har ett brett sortiment av systemlösningar som förbättrar produktiviteten, säkerheten samt ergonomin inom pappers och konverteringsindustrin. Vi är branschledande inom våra produktsegment och vi utmärker oss genom att vara specialister på kundens process med skräddarsydda lösningar enligt varje kunds unika behov. Vi är idag ca 70 anställda och omsätter ca 270 MSEK per år. För mer info om företagen gå in på www.corelink.se.

Att vara anställd på Core Link innebär ett varierat, internationellt och utvecklande arbete. En spännande arbetsplats, där företagets samtliga avdelningar arbetar tillsammans på ett jämlikt sätt för att bidra till framdrift och ett ständigt nytänkande.

 

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Core Link med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Om du vill ha ytterligare information, är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Angerfors på tele 035 - 161 442, alternativt johan.angerfors@jeffersonwells.se

Tjänsten är en tillsvidaretjänst som inleds med en provanställning på 6 månader med en möjlig tjänstgöringsgrad på 80% - 100%.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, dock senast 5 oktober. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Ansök direkt