Core Link AB - En global partner inom kundanpassade system

Core Link är ett internationellt företag som levererar nyckelfärdiga maskiner/ system till industrin och har sitt huvudkontor i Falkenberg med säljkontor i USA, Tyskland och Finland.

Core Link har ett brett sortiment av systemlösningar som förbättrar produktiviteten, säkerheten samt ergonomin inom pappers och konverteringsindustrin. Vi är branschledande inom våra produktsegment och vi utmärker oss genom att vara specialister på kundens process med skräddarsydda lösningar enligt varje kunds unika behov. Vi är idag ca 60 anställda och omsätter ca 200 MSEK per år. För mer info om företagen gå in på www.corelink.se.

 

Vi erbjuder:

Som anställd på Core Link kommer du tillsammans med dina kollegor bidra till att utveckla företaget framåt genom kvalitativt arbete öka kvaliteten och säkerheten hos våra produkter och tjänster, så att vi uppfyller våra höga krav och kunders önskemål.

Att vara anställd på Core Link innebär därför ett varierat, internationellt och utvecklande arbete. En spännande arbetsplats, där företagets samtliga avdelningar jobbar tillsammans på ett jämlikt sätt för att bidra till framdrift och med ett ständigt nytänkande. Som anställd får du ta del av en stor gemenskap. Core Link erbjuder sina anställda kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, friskvårdbidrag och bra företagshälsovård samt personalaktiviteter.

 

Arbetsbeskrivning

 

Vi söker nu ytterligare en skickliga mekaniker/servicetekniker/montageledare. Arbetet består av kundmontage och service hos Corelinks kunder över hela världen samt tillverka och montera maskiner efter ritning när ni arbetar på hemmaplan. I tjänsten förekommer både planerade och oplanerade resdagar under året vilket betyder att man kan åka på kort varsel.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är tekniskt kunnig och har en god teknisk bakgrund, behärskar ritningsläsning, har kunskap om pneumatik och el är meriterande. För att klara jobbet på ett bra sätt krävs det att du kan ta initiativ och har god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta självständigt och har förmågan att strukturera ditt arbete. Eftersom du oftast har din arbetsplats ute hos kunder måste du vara skicklig på det du gör, flexibel och självgående. Du skall ha en välutvecklad social förmåga och kunna etablera goda relationer. Det är till din fördel om du har erfarenhet från olika arbetsområden och är duktig på att arbeta med praktiska arbetsuppgifter, gillar att skruva och trivs med ett högt arbetstempo. I arbetet ingår resor till Corelinks kunder så det kräver att du är språkkunnig i engelska. samt innehar B-körkort.

 

Lön och anställningsvillkor

Enligt överenskommelse och avtal.

 

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan skickas till d.waldestal@corelink.se.

Eventuella frågor besvaras av Dennis Waldestål, tel 0346-568 07.

För fackliga frågor, Unionen: Thomas Borg, t.borg@corelink.se, 0346-56840.

 

Startdatum

Enligt överenskommelse.

 

Varaktighet och arbetstid Tillsvidare 100%