Projektledare / Teknisk support till Core Link i Falkenberg

Är du ingenjören med ett brett tekniskt intresse, som vill ha en roll med internationella kontaktytor och stora utvecklingsmöjligheter? Har du erfarenhet av CAD, och vill jobba med teknisk support i en miljö där du får utmanas och sätta dina tekniska kompetenser på prov?  Då kanske du är Core Links nya Projektledare / Teknisk Support! Ansök redan idag, eller kontakta oss för mer information!

Om tjänsten

Som Projektledare / Teknisk Support hos oss på Core Link får du en stimulerande och omväxlande roll på vår Marknadsavdelning. Tjänsten består av två huvudansavarsområden: du ger teknisk kundsupport till våra säljare och agenter, samt projektleder de kundprojekt som säljs av desamma.

Inom teknisk kundsupport utreder och plockar du fram tekniska lösningar, beskrivningar och specifikationer i enlighet med kunders önskemål. Du gör layoutritningar i 2D och 3D CAD, tar fram förkalkyler samt gör utredningar på efterkalkyler.

Som projektledare leder du både små och stora kundprojekt, ofta parallellt. Här leder du arbetet från start till mål: du skriver internorder, håller i uppstart, delegerar arbetet och ansvarar för att tekniska uppgifter finns i tid och projektet håller sig till framtagen kostnadskalkyl och tidsplan.

Vissa resor kan förekomma i tjänsten, men primärt arbetar du ifrån huvudkontoret i Falkenberg. Du rapporterar direkt till vår Marknadschef.

Om dig

För den här tjänsten ser vi att du har utbildning eller erfarenhet som har gett dig kunskap inom ritningsläsning och 2D/3D CAD. Därtill vill vi att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en roll där har innehaft en teknisk supportfunktion, eller motsvarande. Är du utbildad utvecklingsingenjör/maskiningenjör eller liknande ser vi det som starkt meriterande. Oavsett hur du har förskansat dig dina kunskaper, vill vi att du har ett starkt intresse för maskin och teknik, och har en bred teknisk kompetens. Då tjänsten kräver daglig kommunikation med internationella kontakter är det en förutsättning att du behärskar engelska väl i både tal och skrift.

Som person är du drivande med en god social kompetens. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i ett tidvis högt tempo, och att du genomgående är noggrann och strukturerad. Vidare ska du som projektledare hos Core Link ha god samarbetsförmåga, då tjänsten kräver att du ska kunna både arbeta parallellt i flera olika projektkonstellationer. Därtill arbetar du serviceinriktat mot såväl kunder som medarbetare, samt leder dina projekt med en genomgående kostnadsmedvetenhet.

Om Core Link

Core Link är ett internationellt företag som levererar nyckelfärdiga maskiner/system till industrin och har sitt huvudkontor i Falkenberg med säljkontor i USA, Tyskland och Finland.

Core Link har ett brett sortiment av systemlösningar som förbättrar produktiviteten, säkerheten samt ergonomin inom pappers och konverteringsindustrin. Vi är branschledande inom våra produktsegment och vi utmärker oss genom att vara specialister på kundens process med skräddarsydda lösningar enligt varje kunds unika behov. Vi är idag ca 60 anställda och omsätter ca 250 MSEK per år. För mer info om företagen se www.corelink.se.

Att vara anställd på Core Link innebär ett varierat, internationellt och utvecklande arbete. En spännande arbetsplats, där företagets samtliga avdelningar arbetar tillsammans på ett jämlikt sätt för att bidra till framdrift och ett ständigt nytänkande.

Kontakt och ansökan

Sök tjänsten söker du genom att kontakta marknadschef Andreas Bjernklev på tele 070-6695065

alternativt a.bjernklev@corelink.se.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser fram emot Din ansökan!