Core Link AB  En global partner inom kundanpassade system

Core Link är ett internationellt företag som levererar nyckelfärdiga maskiner/ system till industrin och har sitt huvudkontor i Falkenberg med säljkontor i USA, Tyskland och Finland.

Core Link har ett brett sortiment av systemlösningar som förbättrar produktiviteten, säkerheten samt ergonomin inom pappers och konverteringsindustrin. Vi är branschledande inom våra produktsegment och vi utmärker oss genom att vara specialister på kundens process med skräddarsydda lösningar enligt varje kunds unika behov. Vi är idag ca 60 anställda och omsätter ca 200 MSEK per år. För mer info om företagen gå in på www.corelink.se.


Sugen på nästa steg i karriären? Som PLCprogrammerare har du chansen till en utvecklande och varierande roll på det internationella förtaget Core Link

 

Vi erbjuder

Som anställd på Core Link kommer du tillsammans med dina kollegor bidra till att utveckla företaget framåt och genom kvalitativt arbete öka kvaliteten och säkerheten hos våra produkter och tjänster, så att vi uppfyller våra höga krav och kunders önskemål.

Att vara anställd på Core Link innebär därför ett varierat, internationellt och utvecklande arbete. En spännande arbetsplats, där företagets samtliga avdelningar jobbar tillsammans på ett jämlikt sätt för att bidra till framdrift och med ett ständigt nytänkande.

 

Arbetsbeskrivning

Din huvudsakliga uppgift kommer att bli PLC-programmering av maskiner/maskinlinjer. Du kommer också att utföra felsökning, funktionstest, drifttagning och utbildning enligt företagets och kunders krav. Det är din uppgift som programmerare att se till så att alla funktioner byggs in i programmet, det innefattar att välja referensprojekt att utgå ifrån. Maskinerna är programmeras i Siemens mjukvaror och också i AllenBradley. Som PLC-programmerare kommer du att jobba i nära samarbete med bland annat El och Mek.konstruktörer och projektledare, du kommer att dels arbeta på kontoret, i montagehallen och dels ute hos kunder som finns över hela världen. Du kommer att resa cirka 3 gånger per år och är då borta runt 3 veckor, sedan tillkommer det även några kortare resor.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Programmering i Step 7 (TiaPortal)
  • Avstämningsmöten med projektteam
  • Support i form av fjärrstyrning


Kvalifikationer

  • Minst fem års erfarenhet av PLC-programmering
  • Utbildning inom PLC-programmering
  • Kunskaper i Siemens mjukvara och/eller Allen-Bradley
  • B-körkort
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet inom industri/maskin automation

Vi ser att du som söker har härlig laganda och att du som person älskar problemlösning, är ansvarstagande och social.


Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Tjänstgöringsort: Falkenberg


Ansökan

Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan skickas till j.noren@corelink.se som också besvarar eventuella frågor på 0346-56812.