En global partner inom pappersindustrin. Core Link, ett internationellt företag som levererar nyckelfärdiga maskiner/ maskinlinjer till industrin, har sitt huvudkontor i Falkenberg med säljkontor i USA och Finland.

 

Core Link har ett brett sortiment av systemlösningar som förbättrar produktiviteten, säkerheten samt ergonomin inom pappers och konverteringsindustrin. Vi är branschledande inom våra produktsegment och vi utmärker oss genom att vara specialister på kundens process med skräddarsydda lösningar enligt varje kunds unika behov. Vi är idag ca 60 anställda och omsätter ca 200 MSEK per år. För mer info om företagen gå in på www.corelink.se.

 

Arbetsbeskrivning

Som el-konstruktör ansvarar du för att rita upp maskiners el/ styrsystem i projektform och vara sammanhållande för dessa samt att de görs enligt företagets och kunders krav gällande effektivitet, ekonomi, säkerhet, kvalitet och miljö. Arbetsplatsen är mestadels på kontoret men resor förekommer och då främst till underleverantörer och kunder.Arbetsplatsen har en internationell atmosfär med daglig kontakt med våra övriga kontor i Europa och USA samt kunder över hela världen. På sikt är det önskvärt att man skall kunna arbetsleda egna och lokala montörer vid upprättande av utrustning ute hos kund. Du rapporterar till el&automationschefen.

 

Utbildning

Relevant Ingenjörsutbildning alternativt styr-regler/ elektrikerutbildning med flerårig yrkesvana.

 

Erfarenhet

Du bör ha 3-5 års erfarenhet av liknande arbete, inriktad på maskinautomation och maskinsäkerhet. Vara van att arbeta i cadmiljö, företrädelsevis i Eplan P8. Produktkännedom om servosystem och frekvensomriktardrifter. Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift. Meriterande är projektledarerfarenhet.

 

Personliga kvalifikationer

Vi ser att du är en ansvarskännande och noggrann person som tycker om ordning och reda samt uppvisar en god samarbetsförmåga. Vidare att du är flexibel och har en förmåga att hålla många bollar i luften. Du skall vara resultatorienterad och besitta hög servicekänsla.

 

Lön och anställningsvillkor

Enligt överenskommelse och avtal.

 

Ansökan

Vi kommer kalla löpande till intervju och ser helst att du skickar in din ansökan snarast.

Ansökan skickas till m.roos@corelink.se. Eventuella frågor besvaras av Martin Roos, tel 0346-56812.

 

Startdatum

Enligt överenskommelse

 

Uppdragslängd

Tillsvidare, heltid